coaching bedrijfsvoering

Coaching

Heb jij ook duizend vragen, wil je meer weten van geboorte of documentaire fotografie? Heb je allerlei vragen over hoe je je bedrijf het beste kunt runnen. Heb je een wereld aan wensen en prachtige dromen maar geen idee hoe je dat voor elkaar krijgt? Wil je wat hulp, het niet allemaal alleen hoeven uit te vinden? Dat kan! Wij gaan graag met je aan de slag en geven jou graag dat steuntje in de rug!

We gaan stil staan bij jou en jouw bedrijf. Waar sta je nu, waar ben je begonnen en waar zou je naar toe willen groeien. Wanneer je dit concreet hebt kun je echt succesvol gaan werken aan je bedrijf. Wij gaan samen met jou doen wat jou echt gelukkig maakt! Je bent immers niet je eigen fotografiebedrijf begonnen om de dingen te doen die jou niet gelukkig maken.

Samen kijken we wat jouw wensen zijn zodat we de coaching helemaal af kunnen stemmen op jou! Jij bepaalt dus de inhoudt van jouw coaching. Door open te kijken naar jouw belemmeringen en groei-punten gaan we samen grote stappen maken en jou laten groeien. Wij geven je dat steuntje in de rug.

“Waanzin is steeds opnieuw hetzelfde doen, en dan verschillende uitkomsten verwachten”

Werk je hard aan en in je bedrijf, doe je je best, doe je alles zelf, probeer je alles onder controle te houden maar gaat het toch niet helemaal zoals jij wilt? Blijf je proberen en proberen… raak je gefrustreerd? Luister dan naar je gevoel en schakel ons als coach in, wij helpen je heel graag verder.

Je todo lijst ziet er goed uit en is goed om een helder beeld te krijgen maar hij wordt alleen maar langer, je raakt overweldigd en je bereikt niet wat je voor ogen had. Wat moet je dan doen, de tijd vliegt voorbij, je bedrijf groeit niet zoals jij wilt, je probeert het steeds beter te doen maar toch heb je het gevoel dat het niet goed genoeg is en ben je steeds op zoek naar de juiste balans.

Wij sparren graag samen met jou over jouw bedrijf, jouw persoonlijke plannen en doelen. Waar sta jij nu en hoe groei jij nu verder? Wil je ergens extra hulp bij, heb je vragen, wil je feedback op je werk (hoe spannend ook), wil je betere keuzes maken voor je website, blogs en social media, wil je weten welke foto’s je in zou kunnen sturen voor wedstrijden, wil je dat we met je meekijken tijdens het fotograferen, wil je samen fotograferen? Wil je hulp bij de technische aspecten, over hoe te handelen in bepaalde situaties, over tarieven, over omgaan met bepaald licht, over wat dan ook? Je kan ons alles maar dan echt alles vragen! Wij zullen je vragen open en eerlijk beantwoorden en delen al onze kennis met je.

Wij komen niet met een standaard verhaal van opsplitsen in kleine stapjes, duidelijke stapjes, prioriteiten stellen en dan maar weer aan de slag want wat jij nodig hebt is een plan dat bij jou past! Je hebt iemand nodig om mee te sparren, ideeën van op te doen, samen er naar te kijken en iemand die je verder helpt. Wij geven je graag die hand en helpen je verder binnen je bedrijf. 

Samen kijken wat je anders wilt en wat jij nodig hebt. Waar liggen jouw mogelijkheden en hoe kun je daar concreet mee aan de slag gaan. Samen bepalen we jouw doelen, doelen waar jij volledig achter staat zodat je ze ook vol enthousiasme gaat waarmaken. De samenwerking is gebaseerd op vertrouwen, respect en eerlijkheid. Het uitgangspunt van de coaching is voor ons om samen met jou naar een mooi resultaat toe te werken, een resultaat dat bij jou past en waar jij wat aan hebt!

Wanneer je na de coaching een struikelblok tegen komt kun je altijd bij ons of de online community terecht zodat we je een steuntje in de rug kunnen geven om zo weer de regie van je leven in eigen handen te nemen.

Lieve woorden van anderen

fotografie opleiding

Bianca

Nadat ik de fotovakschool had afgerond was ik steeds nog steeds zoekende. 
Ik merkte dat ik door mijn onzekerheid over mijn foto’s erg veel moeite had om mijn fotografie bedrijf neer te zetten. Doordat ik twijfelde over mijn kwaliteit van fotografie deed ik veel shoots bijna “gratis” en aarzelde ik ook nog eens om mijn foto’s uiteindelijke door te sturen naar de klant.

Tot ik jullie tegen kwam! Annemiek had al eens een day in the life reportage bij ons thuis gemaakt, het contact bleef en zo ontstond een prettig samenwerking! Annemiek en Marjolein geven door middel van hun coaching veel structuur mee voor mijn eigen bedrijf. Door kritisch door mijn foto archief te gaan en mijn port folio te bespreken, groeide mijn zelfvertrouwen. In korte tijd was mijn lang verwachte website eindelijk klaar, had ik goede prijzen berekend en zag ik mijn klantenbestand groeien!

Naaste een hele prettige samenwerking voelen jullie beiden perfect aan dat ik behoorlijk wat structuur nodig heb en geven jullie mij af en toe die schop onder de kont.

mentoring

Iris

Hoewel ik niet zo fan ben van Skype gesprekken en liever face to face praat, vond ik het uurtje coaching echt een fijne sessie. Het heeft me voor nu weer een bult nieuwe ideeën gegeven waar ik vandaag direct mee aan de slag wil gaan. Ik bruis van de energie.
 
Ook gaf het de bevestiging dat het fijn en helpend is om met iemand anders over je bedrijf en manier van werken te sparren, zeker omdat jullie al zoveel ervaring hebben. Als beginnend fotograaf is er zoveel dat je moet ontdekken en waarin je je nog kunt ontwikkelen, dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. En soms is een beetje bevestiging ook heel fijn, dat je bijvoorbeeld op de goede weg zit. Dus ik hou verdere coaching van jullie zeker in gedachten. Super bedankt voor jullie tijd en aandacht en vast tot ziens!
coaching documentaire fotografie

Suzanne

Samen met Annemiek bekeken we 1 van de geboortereportages die ik had vastgelegd. De tips die ik kreeg en de eerlijke feedback (ook in positieve zin) hebben mij anders doen laten kijken naar mijn werk. Ik weet dat ik op de goeie weg ben maar door de1 op 1 coaching heb ik een duidelijker beeld voor ogen

Investering en belangrijke informatie

Jij wilt je als fotograaf continu professioneel verder ontwikkelen, stappen zetten, verder groeien, mogelijkheden ontdekken en uitwerken, je wilt je dromen waar maken! Wij helpen je daar heel graag bij en als eerste tip willen we je graag wijzen op een subsidie, werktuig PPO, die je financieel kan helpen bij je ontwikkeling. Professionals in de culturele en creatieve sector kunnen een aanvraag doen bij het programma Permanente Professionele Ontwikkeling, ook wel Werktuig PPO genoemd. PPO financiert ontwikkelplannen voor iedereen die werkzaam is in de creatieve of culturele sector, dus ook voor jou als fotograaf. Wil jij je graag verder ontwikkelen maar kun je wel een beetje financiële steun gebruiken voor een mooi traject, neem dan contact met ons op zodat wij je kunnen helpen met een aanvraag bij werktuig PPO.

Interesse in coaching van ons?

Maak jezelf (en ons) blij door contact op te nemen. Wij helpen je heel graag verder en delen vol enthousiasme alle kennis met je.