coaching bedrijfsvoering

Coaching

We gaan stil staan bij jou en jouw bedrijf. Waar sta je nu, waar ben je begonnen en waar zou je naar toe willen groeien. Wanneer je dit concreet hebt kun je echt succesvol gaan werken aan je bedrijf. Wij gaan samen met jou doen wat jou echt gelukkig maakt! Je bent immers niet je eigen fotografiebedrijf begonnen om de dingen te doen die jou niet gelukkig maken.

Samen kijken we wat jouw wensen zijn en zullen we je begeleiden in het maken van mooie stappen. Door open te kijken naar jouw belemmeringen en groei-punten gaan we samen grote stappen maken en jou laten groeien. Wij geven je dat steuntje in de rug.

“Waanzin is steeds opnieuw hetzelfde doen, en dan verschillende uitkomsten verwachten”

Werk je hard aan en in je bedrijf, doe je je best, doe je alles zelf, probeer je alles onder controle te houden maar gaat het toch niet helemaal zoals jij wilt? Blijf je proberen en proberen… raak je gefrustreerd? Luister dan naar je gevoel en schakel ons als coach in, wij helpen je heel graag verder.

Je todo lijst ziet er goed uit en is goed om een helder beeld te krijgen maar hij wordt alleen maar langer, je raakt overweldigd en je bereikt niet wat je voor ogen had. Wat moet je dan doen, de tijd vliegt voorbij, je bedrijf groeit niet zoals jij wilt, je probeert het steeds beter te doen maar toch heb je het gevoel dat het niet goed genoeg is.

Wij sparren graag samen met jou over jouw bedrijf, jouw persoonlijke plannen en doelen. Waar sta jij nu en hoe groei jij nu verder? Wil je ergens extra hulp bij, heb je vragen, wil je feedback op je werk (hoe spannend ook), wil je betere keuzes maken voor je website, blogs en social media, wil je weten welke foto’s je in zou kunnen sturen voor wedstrijden, wil je dat we met je meekijken tijdens het fotograferen, wil je samen fotograferen?

Het is allemaal zo herkenbaar en zo goed te begeleiden. Wij geven je graag die hand en helpen je verder binnen je bedrijf. Er is van alles mogelijk tijdens de coaching.

Wij komen niet met een standaard verhaal van opsplitsen in kleine stapjes, duidelijke stapjes, prioriteiten stellen en dan maar weer aan de slag want dan heb je nog niemand om mee te sparren, ideeën op te doen, samen er naar te kijken en iemand die je verder helpt.

Samen kijken wat je anders wilt, waar de mogelijkheden liggen en daar concreet mee aan de slag gaan door jou te begeleiden. Samen bepalen we jouw doelen, doelen waar jij volledig achter staat zodat je ze ook vol enthousiasme gaat waarmaken. De samenwerking, die gebaseerd is op vertrouwen, respect en eerlijkheid, en het doel van de coaching is voor ons het uitgangspunt om samen met jou naar een mooi resultaat toe te werken, een resultaat dat bij jou past!

Wanneer je na de coaching een struikelblok tegen komt kun je altijd bij ons terecht zodat we je een steuntje in de rug kunnen geven om zo weer de regie van je leven in eigen handen te nemen.

Lieve woorden van anderen

fotografie opleiding

Bianca van den Berg

Nadat ik de fotovakschool had afgerond was ik steeds maar op zoek naar workshops en cursussen om mijn fotografie kennis verder op te bouwen.
Ik merkte dat ik door mijn onzekerheid over mijn foto,s erg veel moeite had om een bedrijf als fotograaf op te zetten. Dit was uiteindelijk toch mijn grote droom?!
Doordat ik twijfelde over mijn kwaliteit van fotografie deed ik veel shoots bijna “gratis” en aarzelde ik ook nog eens om mijn foto’s uiteindelijke door te sturen aan de klant.

Tot ik Annemiek en Marjolein tegen kwam! Annemiek had al eens een day in the life reportage bij ons thuis gemaakt en het contact bleef.
Ik gaf aan dat ik op zoek was naar een soort van coach. En zij gaven aan dat zij dit ook aanboden!

En zo ontstond een prettig samenwerking! Annemiek en Marjolein geven door middel van hun coachen veel structuuren richtlijnen mee voor het opzetten van een eigen bedrijf. Door kritisch door mijn foto archief te gaan en mijn port folio te bespreken, groeide mijn zelfvertrouwen.
In korte tijd was mijn lang verwachte website eindelijk klaar, had ik mooie investering pakketten samengesteld en zag ik het klantenbestand groeien!

Naaste een prettige samenwerking voelen de coaches beiden perfect aan dat ik behoorlijk wat structuur nodig had en en met de richtlijnen die zij mee geven, staat mij nu als fotograaf een mooie toekomst te wachten!

coaching documentaire fotografie

Suzanne

Samen met Annemiek bekeken we 1 van de geboortereportages die ik had vastgelegd. De tips die ik kreeg en de eerlijke feedback (ook in positieve zin) hebben mij anders doen laten kijken naar mijn werk. Ik weet dat ik op de goeie weg ben maar door de1 op 1 coaching heb ik een duidelijker beeld voor ogen

Investering en belangrijke informatie

Interesse in coaching van ons?

Maak jezelf (en ons) blij door contact op te nemen