fotografie opleiding
coaching bedrijfsvoering
fotografie opleiding

Doelen stellen voor 2021, let’s do it!

Breek jij je hoofd over hoe je volgend jaar klanten krijgt? Zeker nu met al die beperkende corona maatregelen? Wil je duidelijkheid, structuur en een goed plan voor 2021? Niet meer zomaar wat doen en van alles proberen maar gewoon een duidelijk doel en een daarbij behorend plan?

Lukt het je niet om dit in je eentje duidelijk op papier te krijgen en zou je graag wat extra motivatie en input ontvangen? Dat snappen wij helemaal. Het samen doen is veel fijner! Samen delen, van elkaar leren, inspireren en vooral hulp en inbreng krijgen van 2 doorgewinterde fotografen dat is wat wij bieden.

Je wilt een duidelijk plan wilt met toffe doelen die perfect bij jou passen voor 2021! Top, dat gaan we samen realiseren in onze online dag “Doelen stellen voor 2021”

Wij gaan een dag online van 9.00 uit tot 16.00 uur. We gaan samen kort terug kijken op afgelopen jaar, kijken naar jouw dromen en van daaruit een concreet plan voor 2021 maken. Een ondernemingsplan die jou het hele jaar houvast geeft.
Niet meer het gevoel dat je 101 ideeën hebt die maar niet tot uitvoering komen, niet meer nadenken over wat je op je socials moet inplannen en niet langer het gevoel hebben dat je niet weet hoe je je marketing moet inzetten. We gaan nu alles duidelijk maken voor 2021 zodat jij het komende jaar elke keer naar je plan kan kijken wat nu je volgende stap is. Een leidraad, een fijne houvast in deze onzekere tijden.

Ook zat van al dat onzekere gedoe? doe dan nu meet met de online workshop “Doelen stellen voor 2021”

Ja, dit wil ik!
Geboortefotograaf Assen Groningen

Annemiek & Marjolein

Verwonder Academie deelt graag haar kennis.
Samen delen en van elkaar leren is het mooiste dat je voor elkaar kunt doen.

In 1 dag doelen stellen voor 2021

Maak in 1 werkdag jouw ondernemersplannen voor 2021. En dan nu ook echt! niet zomaar online iets volgen en er dan verder weinig (tot niks) mee doen… Nee! we gaan samen aan de slag! Actie in de taxi, we gaan samen hard aan het werk om volgend jaar jouw jaar te maken! Geen half werk maar echt aan de bak, samen met ons!

In 1 dag, van 9.00 uur tot 16.00 uur gaan we samen écht aan de slag. De hele dag zijn we live, geven we je alle informatie die je nodig hebt, denken we met je mee, helpen we, beantwoorden we al je vragen en gaan we samen een ontzettend goed en fijn plan voor 2021 maken dat precies bij jou past

We gaan de hele dag live aan de slag aan de hand van  ons uitgebreide werkboek dat je  ’s ochtends van ons ontvangt.  In het werkboek staan naast een stuk informatie ook een aantal opdrachten die je gedurende de dag gaat maken. Samen sparren we over de opdrachten, problemen, oplossingen, ideeën en vragen. Aan het einde van de dag heb jij een fantastisch plan met duidelijke doelen voor 20121. Jij gaat helemaal goed voorbereid het nieuwe jaar in! 

Wat kun je verwachten?

♡ We blikken kort terug op jouw 2020
♡ We gaan samen actief aan de slag
♡ Je ontvangt van ons een praktisch werkboek
♡ Je gaat voelen waar jij blij van wordt als fotograaf
♡ Je gaat leren wat je meer wilt doen en een concreet stappenplan bedenken
♡ We gaan van 101 ideeën terug naar de basis en focus leggen waardoor jij jouw mooiste dromen gaat laten uitkomen.
♡ Je gaat alle doelen inplannen voor geheel 2021
♡ Je gaat voor het eerste kwartaal een realistisch stappenplan maken
♡ Je ontvangt onze kritische blik, onze eindeloze inspiratie om dromen uit te laten komen en onze tips en tricks voor focus en structuur.

Je gaat blij worden van overzicht en structuur om vol enthousiasme de eerste stappen te zetten richting een succesvol nieuw jaar.
Planning zorgt ervoor dat je ook kunt werken AAN je bedrijf i.p.v. vooral IN je bedrijf!
Hier ga jij heel veel energie van krijgen!

We starten gezamenlijk om 09.00u en beginnen met een live moment.
De dag wordt verdeeld in tijdsblokken waarin we steeds een onderdeel pakken.
♡ Terugblik 2020
♡ Jouw bedrijf, waar krijg jij energie van?
♡ Welke sessies doe je en hoeveel wil je doen in 2021
♡ Wat zijn jouw dromen en ideeën? + prioriteiten stellen
♡ Doelen
♡ Actiepunten per doel
♡ Doelen concreet inplannen voor 2021

Wij zijn de gehele dag online voor jou om mee te denken, mee te sparren en samen werken we stap voor stap naar jouw ondernemersplannen voor 2021.

Maak nu jouw ondernemersplannen voor 2021

Kosten: € 45,-
Inclusief uitgebreid werkboek en een verrassing via de post om er een hele productieve dag van te maken!

maak nu jouw ondernemersplan voor 2021

Lieve woorden van anderen

Laura

Jullie enthousiasme werkt enorm aanstekelijk!

Ik ben van mening dat je moet doen wat je leuk vind en jullie zijn daar echt het voorbeeld van. Jullie staan zo positief in het leven en kunnen jullie enthousiasme zo goed overbrengen.

De beste investering is de investering in jezelf.

Bianca

Jullie geven mij het gevoel dat jullie mij echt vooruit willen helpen en niets achter houden.

Annemiek en Marjolein geven ontzettend veel structuur en overzicht mee voor het opzetten en laten groeien van mijn eigen bedrijf. In korte tijd was mijn lang verwachte website eindelijk klaar, had ik mooie investering pakketten samengesteld en zag ik het klantenbestand groeien! Dit was zonder duidelijke actiepunten nooit gelukt.

Emmie

Ik ga nu echt een volgende stap zetten in mijn bedrijf!

Wat mij aanspreekt is jullie persoonlijke aanpak, de openheid, de deskundigheid en de eerlijke feedback. Ik ga druk aan de slag met mijn website, mijn focus en dat allemaal omzetten naar mijn eigen bedrijf. Ik kan nu echt een volgende stap zetten in mijn bedrijf!

Investering en belangrijke informatie

Meest gestelde vragen:

Ik zit nog in de opstartfase van mijn fotografie, kan ik dan meedoen?

Zeker, juist in die opstartfase zie je soms door alle bomen het bos niet meer. Waar begin je, welke stappen zet je, welke volgorde. Soms kan het lijken alsof je een enorme berg moet bewandelen. In kleine overzichtelijke stapjes naar de top wandelen is dan zo helpend en geeft je focus om de schouders eronder te zetten. Wij denken graag met je mee!

Ik heb 101 ideeen, helpen jullie om prioriteiten te stellen?

Ja zeker! Het is zo herkenbaar als creatieve ondernemer. Zoveel mooie dromen en plannen maar helaas heeft een dag maar 24 uur en een jaar maar 365 dagen. Door focus, overzicht en structuur aan te brengen in jouw planning voorkom je dat je enkel IN je bedrijf aan het werk bent. Je voorkomt dat je dagen gevuld zijn met werkzaamheden voor de klant. Je gaat nu echt tijd nemen om alle dromen en doelen te realiseren.

Ik ben opzoek naar een veilige omgeving om te kunnen leren en groeien, vind ik dat bij jullie?

Absoluut! Wij zijn open en eerlijk en werken op basis van vertrouwen. Wij creëeren een veilig omgeving waarin jij jezelf kunt zijn. De fotografen die wij ondersteunen staan allen open voor feedback en groei. Herken jij je daarin? Dan zijn we een goede match!

Hoe krijg ik meer klanten?

Herken jij het dat je dagen snel gevuld zijn en dat er vaak te weinig uren in een dag zitten voor alle plannen? We gaan samen kijken waar jouw krachten liggen en waar jij energie van krijgt. Waar komt jouw focus te liggen voor 2021. Door focus en structuur zul je meer bereiken en meer doelen halen. Als jij jouw klanten kring wilt uitbreiden gaan we dit als 1 van de hoofddoelen uitwerken. We gaan een concreet stappenplan maken zodat je keer op keer een houvast hebt om te werken aan groei en marketing. Daarbij delen we natuurlijk al onze eigen tips en tools zodat jij stappen zult gaan maken en zult groeien.

Hoe ziet het eruit wanneer we online aan de slag gaan?

We hebben een uitgebreid werkboek geschreven voor jou en alle stappen opgedeeld in tijdsblokken. Gezamenlijk gaan we de dag stap voor stap door. Iedere keer komen we live samen en gedurende de gehele dag zijn wij online voor jou om even te sparren of mee te denken. Mocht je een bepaalde stap niet binnen het tijdsblok af krijgen dan heb je voldoende input van ons om deze stap nadien compleet uit te werken. Ook dan denken we nog graag met je mee.

Ik twijfel of het iets voor mij is

Wij zijn van waarde delen en samen groeien. Daarbij hebben wij ook de ervaring dat je van sommige workshops hoge verwachtingen hebt maar toch ietwat teleurgesteld thuis komt. Wij willen jou dus echt helpen groeien en jou tijdens deze dag een duidelijk ondernemersplan laten maken voor 2021 zodat je echt aan de slag kunt. Geen half werk maar echt vol focus en overzicht het nieuwe jaar in. Als het niets voor jou is dan zullen we dat ook zeker met je delen. Neem zeker even contact op via onderstaand formulier als je twijfelt. Dan gaan we samen kijken of deze dag aansluit bij jouw verwachtingen.

Yes, let's do it!

Annemiek & Marjolein

Verwonder Academie deelt graag haar kennis.
Samen delen en van elkaar leren is het mooiste dat je voor elkaar kunt doen.

Heb jij nog vragen voor ons?

Maak jezelf (en ons) blij door contact op te nemen


GRATIS E-BOOK ‘WAT JIJ MOET WETEN ALS GEBOORTEFOTOGRAAF’

DOWNLOAD:


geboortefotografie e-book