bedrijfsfoto's beeldbank
fotografie opleiding
fotografie opleiding

Masterclass bedrijfsvoering

Ben jij recentelijk je eigen bedrijf begonnen? Of probeer je al een aantal jaren alle ballen in de lucht te houden? Bij een eigen onderneming komt veel meer kijken dan enkel het vastleggen van prachtige momenten. Bedrijfsvoering kan een hele uitdaging zijn. Met een duidelijke basis kun je veel tijdwinst behalen en bouwen aan jouw eigen succesvolle onderneming.

Wij gaan in 1 dag de basis leggen voor jouw bedrijfsvoering. We geven jou tal van praktische tips en handige tools mee en zullen de eerste grote stappen gaan zetten met elkaar. Marjolein en Annemiek van de Verwonder Academie staan bekend om hun oprechte aandacht, het achterste van hun tong laten zien, openheid en een fijne vraagbaak ook na de workshop.

Investering en belangrijke informatie

Inhoud van de masterclass

Lieve woorden van anderen

masterclass bedrijfsvoering

Emmie

Ik vond het waardevol, inspirerend en gezellig!
Wat mij aansprak was de persoonlijke aanpak, de openheid, de deskundigheid en de eerlijke feedback. Ik ga druk aan de slag met mijn website, mijn focus en dat allemaal omzetten naar mijn eigen bedrijf. Ik kan door deze dag coaching van Verwonder Academie echt een volgende stap zetten met mijn bedrijf!

coaching geboortefotografie

Danique

“Gezelligheid” “rust” “liefdevol” “open” “maar vooral heel vertrouwd”
Zo een paar woorden die ik heb ervaren tijdens het volgen van de workshops bij verwonder fotografie.
Ik raad iedereen aan die een opleiding rondom fotografie wil gaan volgen om dit bij Annemiek en Marjolein te gaan doen! Er wordt met zoveel passie en openheid gesproken en alle vragen die je hebt worden behandelt! Ik hoop in de toekomst zeker nog meer opleidingen bij jullie te mogen volgen “Bij twijfel echt doen!”

Interesse in de masterclass bedrijfsvoering?

Maak jezelf (en ons) blij door contact op te nemen