weeenopwekkers bevallen in ziekenhuis
thuisbevalling
keizersnede martini ziekenhuis
geboorte met oudere broers en zussen

Masterclass geboortefotografie

Geboortefotografie masterclass om alles te leren over geboortefotografie? Dan zit je goed!  Leer alles in deze geboortefotografie masterclass om de ouders een chique, integere en waardevolle geboortereportage te geven die voor hen van onschatbare waarde zal zijn. Leer over geboortefotografie en pure eerlijke geboortefoto’s die de echte momenten vertellen.

Geboortefotografie is de kern van liefde en connectie. Het legt pure emoties vast: het begin van een nieuw leven, de onderlinge band, de steun, het geluk, het verdriet, de details, de verwondering en nog zoveel meer. Een geboortereportage is puur, emotioneel en enorm waardevol.

Wij, 2 gerenommeerde geboortefotografen, vertellen je alles over geboortefotografie in onze masterclass geboortefotografie Wij delen onze kennis, geven volledige openheid en zullen al je vragen beantwoorden. We geven jou tal van praktische tips en heel heel veel inspiratie. We leggen alles uit over geboortefotografie; wat betekent geboortefotografie, hoe begin je ermee, wat heb je nodig, hoe werkt het, hoe bereid je je voor, wat vergt het van jouw privéleven, hoe ga je om met de emoties, wat zijn waardevolle momenten, welke apparatuur gebruik je, hoe zet je het licht in, welke compositie, hoe vertel je een waardevol verhaal en nog veel meer.

Investering en belangrijke informatie

Inhoud van de masterclass

Lieve woorden van anderen

Roos

Ondanks dat ik nog geen geboorte had gefotografeerd vond ik dit een leuke en hele nuttige masterclass. Enthousiast, met een volle bak nieuwe informatie en antwoord op alle vragen ging ik weer naar huis. Zo mooi en fijn dat jullie zo open zijn en echt antwoord geven op alle vragen! Ik vond het het de investering helemaal waard.
Ik heb nog steeds heel veel baat bij de tips die jullie mij gaven over mijn foto’s! Dankjewel!
fotografie opleiding

Suzanne

Alhoewel ik al een paar bevallingen op mijn naam had staan had ik toch nog niet echt een zeker gevoel op dit gebied. Ik was  “zomaar” begonnen met geboortefotografie en er viel nog veel te leren voor mij op dit gebied. Ik voelde mij nog niet echt zeker als “geboortefotograaf”. de Workshop heeft veel aan dit gevoel veranderd. De tips die ik kreeg en de eerlijke feedback (ook in positieve zin) hebben mij anders doen laten kijken naar mijn werk. Ik weet dat ik op de goeie weg ben maar door de workshop heb ik duidelijker voor ogen wat verstandig is om te doen en wat juist niet.
Veel dingen waren voor mij een eye-opener en ik raad het dan ook iedere beginnende fotograaf aan om deze workshop te volgen! En zeker bij de leuke en open dames van Verwonder Academie!

Kirsten

Ik vond het persoonlijke gedeelte erg fijn! Jullie gaven veel informatie en handvaten om mee aan te slag te gaan. Ik heb veel geleerd van de foto’s in de dia’s. Fijn dat we ook naar onze foto’s keken en feedback kregen.

Interesse in de masterclass geboortefotografie?

Maak jezelf (en ons) blij door contact op te nemen