hypnobirthing
weeenopwekkers bevallen in ziekenhuis
nabewerken keizersnede geboortefotografie
badbevalling weeën opvangen

Online Masterclass Geboortefotografie, Yes!

Heb jij nog onvoldoende kennis om vol vertrouwen als geboortefotograaf aan de slag te gaan? Misschien weet je niet zo goed waar je moet beginnen of heb je het gevoel dat je nog net wat extra’s nodig hebt om jezelf echt te kunnen profileren als geboortefotograaf.

Je bent opzoek naar adviezen van een doorgewinterde geboortefotograaf, daarbij zoek je naar een plek waar je open en eerlijk kunt sparren over de verschillende uitdagingen van dit prachtige vak. Een plek waar je vooruit wordt geholpen en kunt groeien.

Zoek niet verder en maak jouw droom om geboortefotograaf te worden waar! Wij zien je graag online in de masterclass geboortefotografie.

Yes, dit wil ik!
Geboortefotograaf Assen Groningen

Annemiek & Marjolein

Verwonder Academie deelt graag haar kennis.
Samen delen en van elkaar leren is het mooiste dat je voor elkaar kunt doen.

drieling geboorte

Dé Online Geboortefotografie Workshop

Binnen 3 weken leren wij jou de basis van geboortefotografie. Wij vertellen je alles; wat heb je nodig om te beginnen als geboortefotograaf, wanneer vertrek je naar een geboorte, hoe werkt het oproepbaar staan en hoe regel je dit, hoe start je met geboortefotografie, wat doe je als je er nog een baan naast hebt, hoe fotografeer je in slechte lichtomstandigheden, welke standpunten gebruik je, en nog zo veel meer.

Je ontvangt in onze online leeromgeving vijf uitgebreide modules waarin theorie wordt aangevuld met voorbeeld foto’s. Daarnaast ga jij zelf aan de slag met leerzame opdrachten. Stap voor stap nemen we jou mee in de elementen om jouw kennis rondom geboortefotografie op te bouwen en te vergroten zodat jij straks prachtige geboortereportages maakt. Daarnaast hebben we live contact in onze vertrouwde community. We bespreken waar je mee bezig bent, waar je hulp bij nodig hebt en je kan dan al je vragen stellen. Wij helpen je graag verder!

Om je een idee te geven wat je kan verwachten

♡ Wat is de waarde van geboortefotografie
♡ Wat heb je nodig om te beginnen met geboortefotografie
♡ Je levensstijl
♡ Wat fotografeer je tijdens een geboortereportage
♡ Hoe fotografeer je een geboortereportage
♡ Hoe fotografeer je in slechte lichtomstandigheden
♡ Wanneer ben je aanwezig
♡ Wat doe je als de geboorte niet goed verloopt

Je gaat blij worden van de informatie en praktische opdrachten die je krijgt.
Informatie die bij gaat dragen aan waardevolle geboortereportages!

We starten gezamenlijk op maandag 12 april 2021. Je ontvangt meerdere keren per week een stuk theorie aangevuld met foto’s, uitleg en een praktische opdracht. Je gaat binnen deze 3 weken enorm veel kennis opdoen en genieten van alles rondom geboortefotografie Wij geven jou door de modules heen steeds feedback op de gemaakte opdrachten en denken met je mee. Er is ruimte voor al jouw vragen in de community en tijdens de live-sessies.

Volg nu dé online masterclass geboortefotografie!

Kosten: € 495,- exclusief BTW.
t/m 31 maart 2021 €100,- vroegboekkorting. 

De verschillende modules blijven 1 jaar lang beschikbaar voor jou.

KOOP DE ONLINE MASTERCLASS GEBOORTEFOTOGRAFIE!

Lieve woorden van anderen

Roos

Zo mooi en fijn dat jullie zo open zijn en echt antwoord geven op alle vragen!

Ondanks dat ik nog geen geboorte had gefotografeerd vond ik dit een leuke en hele nuttige masterclass. Enthousiast, met een volle bak nieuwe informatie en antwoord op alle vragen ging ik weer naar huis. Zo mooi en fijn dat jullie zo open zijn en echt antwoord geven op alle vragen! Ik vond het het de investering helemaal waard. Ik heb heel veel baat bij de tips die jullie mij gaven op mijn foto’s! Dankjewel!

Bianca

Jullie geven mij het gevoel dat jullie mij echt vooruit willen helpen en niets achter houden.

Ik merkte dat ik door mijn onzekerheid over mijn foto’s erg veel moeite had om een bedrijf als geboortefotograaf op te zetten. Dit was uiteindelijk toch mijn grote droom?! Naast een bijzonder waardevol coachingstraject heb ik ook de masterclass gevolgd. Ik zou dit iedere fotograaf aanraden. Jullie zijn zo open over jullie werkwijze. Jullie geven antwoord op alle vragen en komen met concrete voorbeelden. Jullie geven mij het gevoel dat jullie mij echt vooruit willen helpen en niets achter houden. Het onderdeel over standpunten en de positie die je aanneemt vond ik bijzonder leerzaam.

Kirsten

Jullie gaven veel informatie en handvaten om mee aan te slag te gaan.

Ik vond het persoonlijke gedeelte erg fijn! Jullie gaven veel informatie en handvaten om mee aan te slag te gaan. Ik heb veel geleerd van de foto’s in de dia’s. Fijn dat we ook naar onze foto’s keken en feedback kregen.

Investering en belangrijke informatie

Meest gestelde vragen:

Ik heb nog geen geboortes gefotografeerd, kan ik dan wel deelnemen?

Zeker, als je nog geen geboortes hebt gefotografeerd is alle kennis die je opdoet alleen maar helpend. Je weet dan van te voren goed wat je te wachten staat en hoe je te werk kunt gaan.

Kan ik geboortefotografie wel gaan aanbieden met nu nog (jonge) kinderen thuis?

Alles kan! We geven je hier graag goed bruikbare tips voor. Marjolein was als alleenstaande moeder met 2 kleine kinderen ook geboortefotograaf, ze vertelt graag hoe ze dat aangepakt heeft.

Ik ben opzoek naar een veilige omgeving om te kunnen leren en groeien, vind ik dat bij jullie?

Absoluut! Wij zijn open en eerlijk en werken op basis van vertrouwen. Wij creëeren een veilig omgeving waarin jij jezelf kunt zijn

Ik ben geen fotograaf maar leg wel graag de momenten vast in mijn werk rondom de geboortes, is deze workshop dan voor mij?

Tijdens deze online Geboortefotografie masterclass bekijken we alles vanuit het standpunt van de geboortefotograaf en wat er van jou verwacht wordt qua geboortereportage. Het is dus prachtige fotografische kennis aanvulling op je eigen vakgebied.

Wat voor camera heb ik nodig voor deze workshop?

De camera die je hebt kun je gebruiken voor de workshop. Door de vaak slechte lichtomstandigheden raden wij wel aan om bij geboortereportages een camera te gebruiken die goed met slecht (weinig) licht overweg kan. Dit kan o.a. een fullframe spiegelreflex of een systeemcamera zijn.

Ik heb al een aantal geboortes gefotografeerd, kan ik toch deelnemen?

Ja zeker! We bespreken van alles rondom geboortefotografie en geven op al jouw vragen antwoord. je kan zeker ook nog veel kennis op doen als je al een aantal geboortes hebt gefotografeerd. 

Ik leer graag door te doen, kan dat ook online?

Leren door te doen is wat het beste werkt, daarom vullen wij de theorie aan met uitgebreide praktijk opdrachten. De praktijk opdrachten kun je gewoon in je dagelijkse leven uitvoeren zodat je uitgebreid kunt oefenen, ervaren en testen.

Yes, ik wil graag groeien als geboortefotograaf

Annemiek & Marjolein

Verwonder Academie deelt graag haar kennis.
Samen delen en van elkaar leren is het mooiste dat je voor elkaar kunt doen.

Heb jij nog vragen voor ons?

Maak jezelf (en ons) blij door contact op te nemen


GRATIS E-BOOK ‘WAT JIJ MOET WETEN ALS GEBOORTEFOTOGRAAF’

DOWNLOAD:


geboortefotografie e-book