bellenblazen, familiefotografie
buiten spelen gezinsfotograaf
trampoline springen met springtouw

Opleiding Documentaire Fotografie – day in the life…

Hou jij ook zo van die pure eerlijke foto’s, van die echte momenten. En wil je documentaire fotografie ook laten groeien binnen jouw bedrijf? Dan zit je helemaal goed bij onze opleiding documentaire fotografie – Day in the life.

In 2 dagen hoor je alles over documentaire fotografie en en ervaar jezelf hoe jij dit binnen jouw bedrijf kunt laten groeien. We geven jou tal van praktische tips en handige tools mee en zullen grote stappen gaan zetten met elkaar. Marjolein en Annemiek van de Verwonder Academie staan bekend om hun rust, liefdevolle en oprechte aandacht, hun openheid en een fijne vraagbaak na de workshop.

Investering en belangrijke informatie

Inhoud van de opleiding

Wie zijn wij?


Wij helpen je om JOUW dromen te volgen. We luisteren naar jouw waarden en doelen en zullen alles geven om die samen met jou te bereiken. Wij helpen met enorme toewijding en enthousiasme en geloof ons dat is aanstekelijk. Wij zijn er van overtuigd dat jij je dromen waar kunt maken en kunt doen wat jij wilt. Om jouw doel te bereiken begeleiden wij je met alles wat we hebben, onze ervaringen, onze kennis, ons enthousiasme, ons overzicht en ons doorzettingsvermogen. Wij vertellen je alles maar dan ook echt alles.

Interesse in de opleiding documentaire fotografie?

Maak jezelf (en ons) blij door contact op te nemen