badbevalling OZG
badbevalling weeën opvangen
geboortefotograaf ozg pasgeboren baby
nabewerken keizersnede geboortefotografie

Opleiding geboortefotograaf

Wil jij ook in je eigen kennis en vaardigheden investeren om de enorme waarde van geboortefotografie te begrijpen en over te dragen aan (aanstaande) ouders? Wordt dan onderdeel van geboortefotografen die zich wereldwijd inzetten om het niveau van geboortefotografie hoog te houden door de ouders een chique, integere en waardevolle geboortereportage te geven. Geboortefotografie is de kern van liefde en connectie. Het legt pure emoties vast: het begin van een nieuw leven, de onderlinge band, het geluk, het verdriet, de details, de verwondering en nog zoveel meer. Een geboortereportage is puur, emotioneel en enorm waardevol.

Hou jij ook zo van die pure eerlijke foto’s, van die echte momenten en wil je echt alles weten over geboortefotografie?  Wil je geboortefotografie ook laten groeien binnen jouw bedrijf? Dan zit je helemaal goed bij onze opleiding geboortefotografie. In 2 dagen vertellen wij je alles, maar dan ook echt alles over geboortefotografie. Wij delen al onze kennis, geven volledige openheid en zullen al je vragen beantwoorden. Natuurlijk ga je ook zelf fotograferen, want leren doe je door veel te doen. Kom samen met ons twee dagen genieten van alles rondom geboortefotografie en ervaar zelf hoe jij dit binnen jouw bedrijf kunt laten groeien. We geven jou tal van praktische tips, heel veel inspiratie en zullen grote stappen gaan zetten met elkaar.

Investering en belangrijke informatie

Inhoud van de opleiding

Wie zijn wij?


Wij helpen je om JOUW dromen te volgen. We luisteren naar jouw waarden en doelen en zullen alles geven om die samen met jou te bereiken. Wij helpen met enorme toewijding en enthousiasme en geloof ons dat is aanstekelijk. Wij zijn er van overtuigd dat jij je dromen waar kunt maken en kunt doen wat jij wilt. Om jouw doel te bereiken begeleiden wij je met alles wat we hebben, onze ervaringen, onze kennis, ons enthousiasme, ons overzicht en ons doorzettingsvermogen. Wij vertellen je alles maar dan ook echt alles.

Interesse in de opleiding geboortefotografie?

Maak jezelf (en ons) blij door contact op te nemen