Annemiek en Marjolein Verwonderfotografie fotografen

Wie zijn de fotografen achter de Verwonder Academie?

We zijn gevoelsmensen die fotograferen en begeleiden vanuit een diepgewortelde motivatie om herinneringen te maken met mensen en deze momenten voor altijd vast te leggen.

We geloven heel sterk in het bundelen van krachten en daarnaast is samen natuurlijk ook gewoon veel leuker.  Samen verwonderen we ons en maken we prachtige pure herinneringen voor veel gezinnen en begeleiden we fotografen binnen hun eigen bedrijf om hun dromen waar te maken. Wij zijn perfect op elkaar ingespeeld en vullen elkaar heel mooi aan. Doordat wij als team werken levert het voor jou veel voordelen op. Samen hebben we volle en oprechte aandacht voor jou en jouw wensen. Zo verzorgen wij veel meer dan alleen een opleiding voor je, wij laten je het achterste van onze tong zien, leven mee en delen al onze kennis met je.

Annemiek Kinneging

Ik ben een gevoelsmens en sta dus ook rustig mee te huilen bij bijzondere momenten en successen. Ik leef mee als er dingen anders lopen dan je gehoopt had maar ook als er euforie is. Ik geloof dat fotograferen meer is dan een foto maken, het is je verwonderen en genieten van elk uniek moment! Het bijzondere in de mooie kleine dagelijkse dingen zien en die op een unieke wijze vastleggen, pure eerlijke en emotionele foto’s dat is wat fotograferen voor mij is.

Ik kan genieten van mensen, van mooie quotés die mijn dochter op ons krijtbord schrijft “Volg de weg van JOUW Dromen, niet de snelweg van andermans verwachtingen” is wel een hele mooie die ze heeft opgeschreven. Juist als je een eigen bedrijf hebt is dit zo belangrijk, doe wat jij wilt en niet wat een ander van je verwacht. Binnen Verwonder Academie wil ik je graag helpen JOUW dromen te volgen door al mijn kennis te delen. Doordat ik snel een goed overzicht heb en goed ben in structuur creëren geloof in dat wij samen jouw dromen waar kunnen maken. Hiervoor begeleid ik je graag door middel van kennis, voorbeelden, plannen, structuren, inzichten, anders denken en nog zo veel meer.

Ik geniet van het leven, van alle ups en alle downs. De downs leren je nieuwe inzichten, nieuwe wegen en laten je nog meer genieten van de mooie momenten. Doorzetten en geduld zijn wel aan mij besteed. Als ik iets wil bereiken geef ik niet op en ga ik net zolang door totdat het gelukt is dit komt ook in de coaching terug.

Wie ben ik in een paar korte termen?
Moeder: stampen in de plassen met mijn prachtige vent en mooie meisje
Hoogsensitief: pure emoties
Gezelligheid: geniet momentjes
Koud: als echte koukleum onder mijn eigen gehaakte granny square deken in mijn favoriete stoel met een chai thee
Guilty pleasure: Black Eyed Peas – I gotta feeling en ooit (lang geleden) jarenlang ATWT kijken

“Verwonder je over de gewone dingen want juist die gewone dingen zijn zo bijzonder”

familiefotograaf

Marjolein Roossien

Na de vroeggeboorte en het overlijden van mijn eerste zoontje Ruben*, realiseerde ik me hoe kostbaar foto‘s zijn. Ik koester de weinige foto’s die zijn gemaakt rondom zijn geboorte. Na zijn geboorte besloot ik dat dromen er zijn om te realiseren en niet om uit te stellen. “Volg je hart, in alles”. Ruben* is zo’n belangrijke drijfveer in alles wat ik nu voor jou doe. Binnen de Verwonder Academie ga ik graag samen met jou aan de slag om te kijken naar jouw drijfveer en jouw motivatie. Wat maakt jou fotograaf, wat maakt jouw bedrijf uniek en waarin kun je groeien om nog meer in je eigen kracht te staan.

Wanneer ik mijn eigen kennis en ervaring deel doe ik dit met veel toewijding en enthousiasme. En geloof me, dit is aanstekelijk 🙂 Ik heb het volle geloof dat jij kunt komen waar je wilt komen en ik vind het een eer om hierin een belangrijke rol te kunnen spelen. Ik ben echt een praktijk mens en met een enorme rugzak aan voorbeelden geef ik jou de juiste handvaten om te kunnen groeien. Daarnaast ben ik beelddenker en door jouw uitdagingen in een totaal ander kader te kunnen plaatsen zul je met nieuwe en heldere inzichten naar huis gaan.

In 2012 is mijn dochter Tess geboren en in 2016 mijn zoon Finn. Wat glipt de tijd enorm hard door je vingers! De foto‘s die nu wél zijn gemaakt laten me even weer terug gaan in de tijd en laten me weer voelen hoe bijzonder die momenten rondom hun geboortes waren. In 2013 heb ik samen met 2 collega’s Stichting Earlybirds Fotografie opgericht. Een stichting die zich belangeloos in zet om ouders met een prematuur geboren kindje een lichtpuntje te schenken in het ziekenhuis.

Marjolein in een notendop
Als moeder probeer ik samen relaxed het leven door te gaan en kleine geluksmomentjes te vinden of te maken. Dankbaar met mijn lieve vriendin naast me die het beste uit me probeert te halen. Ik kan enorm genieten van de kleurenpracht bij een zonsopkomst of zonsondergang. Tot rust kom ik op het strand. Ontspanning vind ik in het lezen van een tijdschrift, het luisteren naar een motiverende podcast en vooral in leuke dingen doen met mijn gezin. Ik hou niet van de kou (al vind ik een winterse omgeving echt prachtig) en heel erg van de warmte en de zon. Van 30 graden wordt ik dus heel gelukkig. Ook ga ik graag naar de sauna (sjah weer die warmte). Ik probeer vol dankbaarheid in het leven te staan.

“Verwonder jezelf eens wat vaker”

Persoonlijk project Marjolein- Onzichtbaar bij mij

Een krachtig project die de dagelijkse rituelen laat zien van gezinnen. Puur en eerlijk om zichtbaar te maken dat ieder kindje zijn/haar eigen plekje heeft binnen het gezin ook na het overlijden. Als je een kindje verliest draag je hem/haar altijd met je mee.Een kindje onzichtbaar, maar zo zichtbaar wanneer je goed kijkt!

Nu 8 jaar later weet ik dat er altijd momenten blijven komen. Dat Ruben* altijd onderdeel uitmaakt van mijn gezin. Onzichtbaar maar toch heel zichtbaar voor hen die echt goed kijken. Of er nou broertjes of zusjes zijn geboren, (nog) geen kindjes  zijn geboren, je als ouders uit elkaar gaat. Wat je leven ook brengt, je kindje(s) horen altijd bij je!

Dat is wat ik in mijn project onzichtbaar bij mij op een ongedwongen manier wil vastleggen. Niet geposeerd, niet gestuurd maar de momenten zoals ze er echt zijn binnen jullie gezin.

Kleine selectie van onze diploma’s en certificeringen

Ja! ik wil contact met jullie!

Stuur ons een berichtje zodat we voor jou verder kunnen om je dromen waar te maken!