trampoline springen met springtouw
nabewerken keizersnede geboortefotografie
nabewerken voor fotografen
workshop nabewerken fotografen

Workshop Workflow & Nabewerken voor fotografen

Breek jij je hoofd over je nabewerking? Kan je workflow wel wat sneller? Wil je graag een consistente nabewerking, 1 bepaalde stijl? Wil je meer weten over Lightroom nabewerking? Wil je structuur en een super fijne workflow? Niet meer zomaar wat doen en van alles proberen maar gewoon een duidelijke workflow en nabewerking met beelden in 1 stijl?

Levert je fotografie nog niet genoeg geld op omdat je nabewerking eigenlijk veel te veel tijd in beslag neemt? Zou je meer tijd willen hebben om foto’s te maken, te doen waar jij heel blij van wordt? Dat snappen wij helemaal!

Is het nog niet gelukt om in je eentje je workflow te versnellen en een eenduidige nabewerking te krijgen? Samen aanpakken is ook veel fijner! Samen delen, van elkaar leren, inspireren en vooral hulp en expertise krijgen van 2 doorgewinterde fotografen is veel handiger dan zelf maar blijven zoeken.

Wij gaan een dag online van 10.00 uit tot 15.00 uur om jou alles te laten zien. We gaan samen met een beperkt aantal deelnemers alles bespreken rondom nabewerken en workflow. We laten je live mee kijken en gaan op zoek naar een passende nabewerking en workflow voor jou. Een nabewerking én workflow die jou houvast geeft
Wil jij meer weten over nabewerken en een snelle workflow? Doe dan nu mee met de workshop nabewerken.

Ja, dit wil ik!
Geboortefotograaf Assen Groningen

Annemiek & Marjolein

Wij delen graag onze kennis en helpen je verder.
Samen delen en van elkaar leren is het mooiste dat je voor elkaar kunt doen.

zwangerschapsshoot golden hour

Workshop nabewerken

Niet meer het gevoel dat de tijd door je vingers glipt, niet meer nog moeten nabewerken terwijl je graag tijd met je gezin door wilt brengen. Zorg in 1 dag dat jouw nabewerking een stuk makkelijker, sneller en beter verloopt. En dan nu ook echt! niet zomaar online iets volgen en er dan verder weinig (tot niks) mee doen… Nee! we gaan samen aan de slag! Actie in de taxi, samen met ons!

In 1 dag, van 10.00 uur tot 15.00 uur gaan we samen écht aan de slag. De hele dag zijn we live, geven we je alle informatie die je nodig hebt, denken we met je mee, helpen we, beantwoorden we al je vragen en gaan we samen een ontzettend fijne workflow en nabewerkingsdag hebben.

Wat kun je verwachten?

♡ Live meekijken tijdens het selecteren en nabewerken van een geboortereportage
♡ We gaan samen actief aan de slag
♡ Je ontvangt van ons een praktisch werkboek
♡ Je gaat blij worden van je nieuwe nabewerking en workflow
♡ Je gaat heel veel leren over nabewerken
♡ Je gaat met een duidelijk plan voor je eigen nabewerking naar huis
♡ Je ontvangt onze kritische blik, onze eindeloze inspiratie en onze tips en tricks
♡ We kijken samen naar de nabewerking van jouw ingestuurde foto’s

Je gaat blij worden van de mogelijkheden, het meekijken, de tips en gaat zelf  vol enthousiasme de eerste stappen zetten in jouw eigen nieuwe nabewerking. Hier ga jij heel veel energie van krijgen!

We starten gezamenlijk om 10.00u en beginnen gelijk live.
De dag wordt verdeeld in tijdsblokken waarin we steeds een onderdeel behandelen.
♡ Workflow fotoreportage
♡ Importeren
♡ Selecteren
♡ Nabewerken
♡ Exports
♡ Eigen series nabewerken (van jouw eigen ingestuurde foto’s)
♡ Je ontvangt een super fijn werkboek met informatie en tips

Wij zijn de gehele dag online voor jou om  je alles te laten zien, mee te denken, voorbeelden te laten zien en samen werken we stap voor stap naar jouw eigen nabewerking en fijne workflow.

Doe nu mee aan de Workshop Nabewerken

Kosten: € 95,- (ex. btw) Inclusief uitgebreid werkboek!

ja ik doe mee met de workshop nabewerken
Before Image After Image
Before Image After Image
Before Image After Image

Lieve woorden van anderen

Eva

Super fijn jullie openheid!

Wat zijn jullie heerlijk enthousiast en ook nog eens bereid om echt alle vragen eerlijk te beantwoorden. Jullie kunnen de workflow en het nabewerken goed overbrengen tijdens het live meekijken. Echt super fijn zo’n kijkje in jullie keuken.

Chantal

Jullie houden niks achter en willen mij echt verder helpen met mijn nabewerking.

In korte tijd heb ik nu mijn nabewerkingstijd enorm ingekort, mijn beelden hebben dezelfde stijl en ik vind het weer heerlijk om na te bewerken. Jullie hebben mij enorm geholpen met de nabewerkingsdag en jullie advies. Dankjewel!

Lisa

Ik heb nu weer meer tijd voor mijn gezin!

Ik ben na deze inspirerende dag gelijk mijn nabewerking gaan verbeteren. Ik heb nu echt meer tijd over om te shooten, echt super fijn!  Dankjewel voor jullie openheid, de persoonlijke aanpak, de openheid en de eerlijke feedback.

Investering en belangrijke informatie

Meest gestelde vragen:

Ik zit nog in de opstartfase van mijn fotografie, kan ik dan meedoen?

Zeker, juist in die opstartfase zie je soms door alle bomen het bos niet meer. Waar begin je, welke stappen zet je, welke volgorde. In kleine overzichtelijke stapjes naar de top wandelen is dan zo helpend en geeft je focus om de schouders eronder te zetten. Wij helpen je graag aan een duidelijke workflow en voor jou passende nabewerking

Mijn workflow duurt zo lang, kan dat korter?

Ja zeker! We laten je een snelle en duidelijke workflow zien en geven je alle tips om die workflow zo kort mogelijk te houden. Je workflow en nabewerking gaan na de workshop sneller, efficiënter en ook de exports heb je mooi duidelijk op een rijtje.

Ik ben opzoek naar een veilige omgeving om te kunnen leren en groeien, vind ik dat bij jullie?

Absoluut! Wij zijn open en eerlijk en werken op basis van vertrouwen. Wij creëeren een veilig omgeving waarin jij jezelf kunt zijn. De fotografen die wij ondersteunen staan allen open voor feedback en groei. Herken jij je daarin? Dan zijn we een goede match!

Hoe krijg ik persoonlijk advies?

Naast dat we je onze workflow en nabewerking laten zien gaan we ook aan de slag met jouw beelden. Alle deelnemers sturen een selectie van foto’s in waar we mee aan de slag gaan. Zo krijg je persoonlijk advies en kan je ook nog van elkaar leren.

Hoe ziet het eruit wanneer we online aan de slag gaan?

Gezamenlijk gaan we de dag stap voor stap door. We gaan je live meenemen in onze workflow en nabewerking. Daarnaast gaan we ook aan de slag met jouw beelden en het nabewerken daarvan.

Met welke programma's werken jullie?

Wij werken zelf met Photomechanic voor het snel selecteren van de beelden. In de nabewerking gebruiken we veelal Lightroom aangevuld met Photoshop voor de details. Het is niet perse noodzakelijk dat jullie alle programma’s geïnstalleerd hebben. Lightroom of een vergelijkbaar programma is wel aan te raden.

Ik twijfel of het iets voor mij is

Wij zijn van waarde delen en samen groeien. Daarbij hebben wij ook de ervaring dat je van sommige workshops hoge verwachtingen hebt maar toch ietwat teleurgesteld thuis komt. Wij willen jou dus echt helpen groeien en jou tijdens deze dag duidelijke workflow- en nabewerkingsinzichten geven zodat je zelf ook echt aan de slag kunt. Geen half werk maar echt vol kennis verder op je eigen pad. Als het niets voor jou is dan zullen we dat ook zeker met je delen. Neem zeker even contact op via onderstaand formulier als je twijfelt. Dan gaan we samen kijken of deze workshop aansluit bij jouw verwachtingen.

Yes, let's do it!

Annemiek & Marjolein

Wij delen graag onze kennis.
Samen delen en van elkaar leren is het mooiste dat je voor elkaar kunt doen.

Heb jij nog vragen voor ons?

Maak jezelf (en ons) blij door contact op te nemen


GRATIS E-BOOK ‘WAT JIJ MOET WETEN ALS GEBOORTEFOTOGRAAF’

DOWNLOAD:


geboortefotografie e-book