Workshop newbornfotografie | Noord Nederland

De Newborn workshop voor fotograferen waarin je je kennis rondom newbornfotografie vergroot en hierdoor enorme stappen zult maken in dit prachtige vakgebied. 

De tijd even stilzetten met een newbornreportage en alle details vangen van zo’n pasgeboren wondertje. Wij genieten hier elke sessie weer enorm van. Door de gezinnen worden de foto’s gekoesterd en aangevuld wanneer er een broertje of zusje geboren wordt. Word jij van een newbornshoot ook zo gelukkig en zou je je newbornfotografie naar een volgend level willen tillen? Dan ben je bij onze newborn workshop op de juiste plek.

Wij hebben jarenlange ervaring in het vak en hebben honderden newbornsessies verzorgt. Tijdens onze workshops ervaren wij keer op keer hoe gaaf het is om je passie te delen, maar vooral hoe waardevol het is om je kennis over te dragen en de groei te zien bij jou.

“Bij newbornfotografie zoom je in op alle bijzondere en unieke eigenschappen van een kindje en de liefde binnen het gezin als dierbare herinnering aan die eerste periode na de geboorte.”

Investering en belangrijke informatie

Over de workshop

Wil je je verder ontwikkelen als newbornfotograaf. Wil je zekerder zijn tijdens het fotograferen en bewuste keuzes maken rondom posing, lichtvoering en keuze voor je styling? Kom dan nu bij ons de ‘Workshop Newbornfotografie’ volgen. Wij vertellen je alles, maar dan ook echt alles over het vastleggen van een pasgeboren kindje. Wij delen al onze kennis, geven volledige openheid, hebben veel aandacht voor iedereen tijdens de workshop en zullen al je vragen beantwoorden. We gaan een newbornsessie verzorgen waarbij jullie zelf ook mogen fotograferen. Door bewuste keuze qua lichtvoering en je camerastandpunt zul je zien dat een gemaakte foto al snel veel sprekender kan worden. Kom samen met ons genieten van alles rondom newbornfotografie.

“Door te zien leer ik het meest!”

Dit is een veel gehoorde uitspraak en dat geldt ook zeker voor ons zelf. Wij laten jullie tijdens de workshop zien hoe wij een newbornshoot verzorgen. Je zult de posing zien en hoe wij van de ene pose naar de andere pose overgaan. Het gebruik van wraps en vooral hoe je het aanwezig licht voor je kunt laten werken.

De workshop is voor alle newbornfotografen die hun newbornfotografie naar een hoger level willen tillen. Je kunt nadien bewuste keuzes maken in lichtvoering, keuze van materialen en een workflow ontwikkelen tijdens de newbornsessie zodat je prachtige waardevolle herinneringen kunt vastleggen voor gezinnen aan hun pasgeboren kindje. Je zult zekerder zijn in je newbornfotografie en daarmee je onderneming een boost geven om te groeien.

Deze onderwerpen komen aan bod:

  • Hoe begin je met newbornfotografie en wat heb je nodig voor een newbornshoot
  • Wat heeft een newborn baby nodig?
  • Wat hebben oude(s) en eventuele broertjes/zusjes nodig?
  • Hoe poseer ik een pasgeboren baby?
  • Hoe maak ik efficiënt gebruik van het beschikbare licht?
  • Wat als het kindje wakker is?
  • Jullie gaan ons aan het werk zien tijdens een newbornsessie en gaan zelf ook fotograferen

Wij gaan er vanuit dat je de basis van je camera begrijpt en beheerst. Je hoeft nog geen ervaring te hebben met newbornfotografie maar het helpt wel mee wanneer je al een keer een pasgeboren baby hebt gefotografeerd en weet welke aspecten jouw grootste uitdaging zijn.

Wij geloven in persoonlijke aandacht waardoor er maximaal 6 deelnemers per workshop mee zullen doen. Zit de workshop vol, informeer dan naar de volgende datum.

Lieve woorden van anderen

Rolinka

Ik ging deze workshop in als volledig lifestyle/documentaire fotograaf, toch heb ik hier enorm veel inspiratie opgedaan. Wrappen en posing deed ik niet (meer). Het was tijdrovend en er was altijd zoveel mee te slepen (soms naar 3 hoog achter). Nu weet ik hoe het anders kan! Bedankt lieve collega’s voor het delen van jullie geheimen, inspiratie en ongekend enthousiasme!

masterclass bedrijfsvoering

Myriam

Op een gave locatie en onder het genot van een hapje en drankje starte de workshop met een theorie gedeelte. Hierin kwamen alle aspecten aan bod. Van voorbeeld foto’s, kennis van de camera, do’s & don’ts  tot aan het runnen van je eigen bedrijf. Alles werd duidelijk verwoord met begeleiding van dia’s. En toen was het tijd om de theorie in de praktijk toe te passen. Met kleuren afgestemd op wat de cursisten mooi vonden werd de setting klaar gemaakt. Ook tijdens het praktijk gedeelte werd alles duidelijk uitgelegd. Waarom doe je dingen zo en waar moet je op letten. Er was voor elke cursist voldoende tijd om mee te fotograferen.  Al met al een enorm leerzame dag waarin ik nieuwe dingen heb mogen leren, en bekende dingen bevestiging hebben gekregen. Voor mij was de cursus een verrijking waarin mijn kennis en kunde vergroot is.

Chantal

Gister een onwijs gave workshop Newborn fotografie gehad! Wat heb ik veel energie opgedaan tijdens deze dag! Zoveel nieuwe ideeën en plannen om de komende tijd mee aan de slag te gaan. Vooral veel bruikbare tips. Ik heb genoten! Er kwamen twee kindjes naar de daglichtstudio. Met de aanwijzingen van Annemiek en Marjolein gingen we zelf aan de slag. Aangestoken door het enthousiasme nu klaar om te beginnen! Bedankt voor deze leerzame dag het was de 2 uurtjes rijden zeker waard !

Interesse in de workshop newbornfotografie?

Maak jezelf (en ons) blij door contact op te nemen